Top
Hofner Ignition Vioolbas Sunburst
22% Korting
  • Hofner Ignition Vioolbas Sunburst
  • Hofner Ignition Vioolbas Sunburst
  • Hofner Ignition Vioolbas Sunburst
rating 5
(4.9 / 13 Reviews)
€ 379,00
294,00


Ignition Violin Bass
Taking a lead from our 70s Violin Bass models the Ignition lets you get your hands on one of the world's iconic guitars. In contrast to the HTC Model this version has a fully hollow body and of course comes with the famous Höfner control panel, wooden bridge and Höfner style tailpiece. The Ignition comes at the perfect price point for players requiring the classic Höfner sound on a budget.

Finish: Sunburst

Body
Wood Top: Spruce
Wood Back: Flame Maple
Wood Sides: Flame Maple
Centreblock: Spruce

Neck
Wood: Maple/Beech/Maple

Fingerboard
Wood: Rosewood
Scale: 30"/76cm
Nut Width: 42mm
Number Of Frets: 22

Hardware
Pickup Neck: Hofner Ignition Staple Nickel
Pickup Bridge: Hofner Ignition Staple Nickel


Verwachte levertijd: 2 dagen
Reviews (13)
rating 5 (4.9 / 13 Reviews)

rating 5 ik heb de vioolbas willen aanschaffen omdat ik in onze kerkband gitaar speel en ook inval als bassist. dan speelde ik op een zeer zware fenderbas met een lange hals. ik hou zelf van acousitsch versterkt spelen en wilde daarom deze shortscale vioolbas vanwege het geluid en het gewicht. omdat hij nergens meer voorradig was na 4 maanden geleverd gekregen. voor de bestelling en tijdens het wachten geregeld gebeld en mailverkeer met Ton gehad. zeer plezierige communicatie en de bas is ook goed afgesteld. ik heb tegelijk de koffer erbij besteld. bleek ook ee ngoede keuze omdat de bas er perfekt in past. Ton bedankt voor je adviezen en de moeite die je gedaan hebt om de bas geleverd te krijgen.

rating 5 Wat een iconisch instrument. Zelfs dit instap model speelt geweldig en op de afwerking is niets aan te merken. Erg tevreden! Heb de bas via de website besteld en deze werd snel geleverd. Ook was de bas afgesteld en goed verpakt. Bij vragen staat Ton voor je klaar, aardige en service gerichte man. Een aanrader!

rating 5 Vandaag met mijn hofner ignition van Den Bosch naar Obbicht gereden om mijn bas te laten voorzien van teacups.
Ton is een heel aardige man met veel passie en ik kreeg dan ook veel nuttige informatie.Nadat Ton de teacups gemonteerd had liet hij mijn op de mooiste hofner"s spelen van het goldlabel met als topper de hofner Klaus Voorman.Ton bedankt je bent een aanrader voor alle hofnergitaristen.

Willy Dona

rating 5 Op zoek naar een Hofner...
waar anders dan bij Marnic Instruments!
Een Ignition vioolbas met flatwounds aangeschaft, staat nu broederlijk naast mijn 325c64.

Bedankt Ton


rating 5 Vanmiddag deze mooie bas gekocht. Ton is een gepassioneerd mens met hart voor zijn instrumenten. En alhoewel ik eigenlijk al meteen voor deze bas viel liet hij me ook verschillende andere bassen en gitaren uitproberen en wist er veel over te vertellen.Super, de tijd vloog voorbij!
Ton bedankt. Ik ben blij met de bas en met de tijd die je voor me nam.

rating 5 Super bas, super service en communicatie.
Bedankt

rating 4 Ik heb vorige week een Höfner Ignition vioolbas ("Beatles-bas") gekocht bij Marnic Instruments, waar ik zeer tevreden over ben.
Ton gaf vooraf zeer nuttige info over onder meer de wijze van verzending en hij had hem ook al als service voor me gestemd.
De bas had ik binnen enkele werkdagen via pakketpost (uitstekend verpakt) in huis. Het is een heel fraaie gitaar.
Als ik weer een gitaar zou willen aanschaffen, dan zal ik dat opnieuw bij Marnic Instruments doen...

rating 5 Na een avondje testen bij Ton heb ik gekozen voor de Ignition. Zeker met de flatwound snaren doet deze bas wat je van een bas mag verwachten. Een vol en warm geluid waar ik naar opzoek was.

Bart

rating 5 Ton, bedankt voor de leuke avond maandag! Je bent een enthousiaste, oprechte en eerlijke verkoper, die weet waar die het over heeft en niet te beroerd is om een klant écht te helpen. Dat werpt zijn vruchten af, want de bas bevalt prima. Zaterdag staat 'ie op Pinkpop!
Groeten,
Ruud

rating 5 Heb vandaag mijn vioolbas mogen ontvangen en ben er zeer over te spreken.
Netjes afgewerkt goed bespeelbaar dus prijs/kwaliteit verhouding is super te noemen.
Men kan er met vol vertrouwen een podium mee op en de bas zal daar ook zeer goed tot zijn recht komen.
Ook een 10+ voor Ton betreffende communicatie, was prettig en super te noemen dus voor wie nog twijfelt kan nu met gerust hart zaken doen hier.
Een echte aanrader en terugkomen waard.

Bedankt Ton.

rating 5 Grootse bas voor een heel klein prijsje!
jt.

rating 5 Een heerlijk instrument en nog een fijne prijs ook. Contact met de winkel ging vlekkeloos, bezorging was gewoon heel snel en inmiddels staat mijn bas te pronken in de huiskamer. Want voor een echte Beatles-fan zijn er maar weinig instrumenten zo iconisch en gaaf om te bespelen en te hebben staan als deze bas.

rating 5 Een prachtige bas die door zijn geringe gewicht (hollow body) lekker in de hand ligt. De afwerking is prima en hij speelt fantastisch. Voor een zeer aantrekkelijk bedrag haal je met dit instapmodel van Hofner echt een prachtig instrument in huis! Het contact vooraf en het bestellen en verzenden via de webshop verliep voorspoedig en snel. Bedankt voor de goede service!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code